Vrijdag 21 maart 2014

Pang!

Het startschot is gegeven.

Op aanvraag, uit vrije wil, uit noodzaak, make your choice, maar deze blog moest er komen.

In een vroeger-kinderloos- leven, het lijkt soms wel eeuwen geleden, stond vrijheid centraal. Vrijheid te gaan en staan waar je wou, wanneer je dat wou en met wie je dat wou. Tenminste, als je niet besloten had je professionele heil te gaan zoeken in een militair milieu. Reden? De wereld zien -en die heb ik gezien- , de fysieke uitdaging -voor mij nog steeds een uitdaging- , de pragmatische mannenwereld -hou ik nog steeds van, lekker eenvoudig- en zo zijn er nog wel een paar. Na enkele jaren wereldzeeën verkennen met de voeten droog aan dek, waagde ik me in september 2009 in de diepe poel van het ouderschap. Vrouw overboord! Na de komst van maxi-monster was het kiezen tussen zwemmen of verzuipen, het werd zwemmen. Schoolslag werd crawl en plannen werden gesmeed voor de komst van midi-monster in juli 2011. We hadden onze beoogde brevetten behaald, trots! Tijd voor een volgende uitdaging dus; een nieuwe job? Een nieuwe hobby? Niet, dacht mini-monster en ze kondigde zich aan voor december  2012. Crawl werd plots vlinderslag. Maar wat een voldoening!

Nog steeds zit ik dagelijks strak in het donkerblauwe pak. Omsingeld door wetgeving, regels en reglementen.

Men zegt wel eens dat elke persoon een andere zijde heeft.

Hier is de mijne.

Enjoy!

Vrijdag 21 maart 2014

11 thoughts on “Vrijdag 21 maart 2014

  1. En een nieuwe blog in ontstaan! Leuke schrijfstijl, blij je te leren kennen hebben, altijd tof om een gezicht op een blogger te kunnen kleven 😉 Tot de volgende!

  2. kathy vanacker says:

    echt mooi geschreven Laurence. ik zou ook boeken schrijven naast het naaien. Het ziet er allebei goed uit hoor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s