Poezenjurk

Een tweetal weken geleden gaf ik een homesale met kleren van een straffe Gentse madam. Ze had ondertussen mijn naaiverslaving al opgemerkt en verraste me met een lapje stof van de bekende Belgische ontwerpster Dominique Ver Eecke. Ontworpen en dus bestemd voor een rokje. Maxi-monster en rokjes, dat gaat echter voor geen meter samen. Combineer een -hoofdzakelijk na de maaltijd- peuterbuikje met een totaal afwezig poepje en alles zakt scheef. De contraposto-houding is er niets bij vergeleken. Vandaar haar én mijn voorliefde voor jurkjes. Hoef je meteen niet meer te combineren ook.

Easy does it.

Image

Het bovenstukje is gebaseerd op dat van de MAMBO jurk uit Homemade Mini Couture. Het stofje is de Zigtone Maize , gevonden bij Roos&Violet. De rok is een eenvoudig rimpelrokje, de sublieme stof vraagt niets meer. Ertussen stak ik een driedubbele paspel, gevonden in de Stoffenkamer te Gent.

De schoentjes zijn van Ocra.

Image

Achteraan sluit de jurk met een blinde rits.

Image

Image

Et voilà.

EN makkelijk te combineren:

ImageImageImage

 

Poezenjurk

7 thoughts on “Poezenjurk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s