Midzomerswap

Facebook-addict als ik ben, gaf ik me in een groepje op om deel te nemen aan de Midzomerswap. Dit houdt in dat je iets maakt voor iemand die je nog nooit ontmoet hebt en dat opstuurt. Je krijgt enkele gegevens over die persoon en daar moet je het dan mee doen. Het is niet de bedoeling dat je er geld aan uitgeeft, ik geloof dat de maximaal toegelaten waarde van zo’n pakje 15 euro bedraagt. Maar he, wie kan nu een waarde plakken op Home Made spullen?

Op vrijdag 20 juni mocht iedereen pas zijn pakje openen.

Benieuwd?

Image

Β 

Eerste gedachte: Miz Mooz! Zalige schoenen! Op gebied van smaak zit dat al safe πŸ˜‰ .

ImageImage

Tweede gedachte: hier heeft iemand serieus werk van gemaakt! En toen maakte ik mijn pakjes open..

ImageImageImage

Β 

Image

Waw. Respect Ann, bij deze had je me al van mijn stoel.

Maar je deed er nog een schepje bovenop. Hoe wist jij dat het altijd een zootje is rond mijn naaimachine zo zonder speldenkussen? πŸ™‚Β 

Een hele verbetering moet ik zeggen!

ImageImage

Β 

En als dessertje een prachtig stofje. Wat een rijkdom!

Image

Duizendmaal bedankt, Ann, ik ken je niet, maar je bent een topper!

Midzomerswap

7 thoughts on “Midzomerswap

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s