See you at six?

De collectie Soft Cactus stoffen moet ik niemand in het naaiwereldje nog voorstellen. Ontwerpster Naomi bracht al een aantal reeksen uit, de ene nog mooier dan de andere. Twee grote extra bonuspunten voor én de goede kwaliteit én de schappelijke prijs. Gezien ik meestal iets maak voor kinderen of huis, verwerkte ik er ook al een aantal metertjes van.

Deze keer werd ik door haar echter uitgenodigd -of misschien eerder uitgedaagd- écht uit mijn ‘comfort zone’ te stappen. Begin augustus lanceert Naomi immers een gloednieuwe lijn onder de naam ‘See you at six‘, gericht op kleine én grote dames. Schitterende, soepelvallende stoffen en echt voor elk wat wils (hou dat maar in de gaten).

Ik mocht/moest dus een keuze maken. Dat het iets voor mezelf moest worden, lag al vast. Ooit stond ik in een winkel op het punt een maxi rok te kopen. Tot mijn betere helft de opmerking gaf zoiets spuuglelijk te vinden. Helemaal niet zijn smaak. Ik hing het ‘gordijn’ dan maar netjes in de winkelrekken terug, maar van het idee kon ik niet zo snel afscheid nemen.. zodus..

Vooruit, Laurence, tijd om te tonen dat je ballen aan je lijf hebt! Stik dan toch zelf zo’n rok ineen, zeg ja voor die fotoshoot en ga zonder gêne half ontbloot het internet op! Booyah!


 

SeeYouAtSix II-1830


De stof van de rok heet Dandelion Pink. Een zacht roze kleur met oker/goudkleurige accenten in. Ze valt mooi soepel en is heel licht. Oorspronkelijk was de rok gevoerd, maar die voering haalde ik er terug uit, want het geheel werd iets te zwaar. Wat het verwerken van de stof betreft, zoals de oude vertrouwde Soft Cactus kwaliteit, verwerken ze heel gemakkelijk.


SeeYouAtSix II-1810


Ik hou van de look, een beetje ‘bohemian-chic’. De man des huizes, wel, die is nog steeds niet helemaal overtuigd, maar het woord ‘spuuglelijk’ heeft hij al terug ingeslikt. Voor eventjes. Al kunnen de professionele foto’s en make-up daar ook wel voor iets tussen gezeten hebben uiteraard.

Ik krijg hem wel zo ver. Straks, bij een glaasje wijn. Onder de Provençaalse zon, op de place de l’apéro. See you at six?

 

Lieve groet,

Laurence

 

 

P.S. Bedankt Naomi, voor deze leuke ervaring!

 

See you at six?

40 thoughts on “See you at six?

 1. Ik vind de rok prachtig!! Zelf heel grote fan van dit soort rokken, zalig om te dragen.
  En hier ook een echtgenoot die een maxirok maar niks vindt. Toch kocht ik me er koppig nog twee extra tijdens de solden, en ja hoor, heel langzaam aan begint hij aan het idee te wennen en het zelfs (een beetje) mooi te vinden 😉 Die mannen hebben er gewoon duidelijk geen verstand van, elke vrouw hoort zo’n prachtexemplaar als jouw rok in haar kast te hebben!

 2. Laurence, je hebt dat fantastisch gedaan! Echt wel ballen aan uw lijf! Die geweldig ‘makkelijke’ pose heeft een super beeld opgebracht! Ik ben ook fan van deze ‘bohemian-chic’ stijl., hij staat je goed.. een dikke mercie om de uitdaging aan te nemen! 🙂

 3. Wauw, wat een pose en wat een rok. De foto op Instagram was ook al zo mooi. Zo zou ik ook wel een reeksje op het wereldwijde web willen gooien. En Naomi, je hebt zo te zien weer een prachtige stoffencollectie bij elkaar getekend.

 4. leuk…. snelle puppe!!!!
  stijlvol en toch speels genoeg 🙂
  ik maakte ook zo’n lange rok maar manlief slikte het woord spuuglelijk niet in 😉

 5. vaesencarla says:

  Slik, zo mooie foto’s van een prachtige madame met ballen aan haar lijf! Zelf heb ik al twee maxi rokken, zalig om te dragen.

 6. Wauw, echt tof. Het staat je geweldig. Mannen hebben niet altijd gelijk. Ik ben ook een maxifan. De man vond een maxijurk die ik vorig jaar paste niet mooi en vormeloos. Ik kocht hem toch. Nu een jaar later is het nog steeds het kledingstuk waar ik het meeste complimenten over krijg. Dat heeft hij al heel vaak terug op zijn brood gekregen. Haha!!!

 7. Wikkelgatjes says:

  Niets spuuglelijks!! Zooooooo schoon, en half ontbloot is lichtjes overdreven maar die rok maakt alles goed 😉

 8. Wauw, topfoto! De stof is prachtig, de rok staat je en de achtergrond doet met het geheel wat het moet doen. Onmogelijk toch dat Meneer Des Huizes deze acte de présence maar niets vindt?

 9. waaauw, echt heel stijlvol!! en wat een prachtige foto’s! allez zeg, dat je man nog overtuigd moet worden 😉 ik weet zeker dat dat goedkomt!

 10. Half ontbloot, zegzeg, dat noem ik een schromelijke overdrijving 😉 Wat maxirokken betreft sluit ik mij aan bij de wederhelft, maar wat jouw acte de présence hier betreft sluit ik mij met veel superlatieven aan bij de reacties hierboven. Ik zal nooit een maxifan worden, maar dit hier is zo wauw!

 11. prachtige foto’s en ik ken dat wederhelften die iets niet mooi vinden. Ik kocht twee weken geleden toch stiekem een jumpsuit ook al vindt hij dat spuuglelijk 😉

 12. Eveline says:

  OMG. Moet ook dringend eens uit mijn comfort zone….want vind jou rok super mooi 😍maar hoeveel stof heeft jou rok nodig dan?
  En weet nog niet wat mijn wederhelft ervan ga vinden, maar dat horen we dan wel weer 😉
  Bedankt voor jou super mooie inspiratie love it !!!

 13. Prachtig! Echt wonderful, fantastic, beautiful,…
  En ik hou zo van die split! Heb je de volledige breedte van de stof genomen voor de rok?
  Bedankt voor de inspiratie en wat een prachtige foto. Mijn man is in elk geval wel fan. 😉

 14. Prachtige rok! Fantastische blog trouwens ook, blij dat je mij erop gewezen hebt… Ik hoop ooit jouw niveau te evenenaren, maar voorlopig kan ik enkel vol bewondering kijken en bijleren! Groetjes, Lieve

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s