Een weggevertje…? Wie o wie?!

Hé,

 

pssstt…

 

kijk wat ik gisterenavond in mijn mailbox kreeg:

 

“Congratulations! Your blog reached 200 followers on Bloglovin’!”

 

200

 

En zoals ik hier al beloofde, betekent dit dat het tijd is om weer iets weg te geven!

Ik stelde me de vraag wat ik zelf het liefst zou winnen van de auteurs van de blogs die ik zelf volg. Het was eigenlijk meteen duidelijk na het voorbije weekend in goed gezelschap. Het antwoord is … tijd. TIJD. UREN. NAAITIJD. De mogelijkheid samen een half dagje te naaien, ideeën uitwisselen, kennis te maken, met andere woorden de mogelijkheid om eens buiten de virtuele wereld te voelen wat ons bindt.

Bij deze, beste 200 bloglovin-volgers van mijn blog (ook de 110 lieverds die me via mail volgen en de 19 via WordPress uiteraard!), gaat nu de give-away van start van het vierdimensionele goud voor een fulltime werkende moeder van drie met een creatieve compulsieve stoornis:

 

Volg mijn blog (op eender welke manier)

+

Laat een comment achter waarin je vermeldt welke post op deze blog je favoriet is

=

En misschien win jij wel 4 UUR van mijn schaarse tijd! Kan je naaien? Dan kom ik tot bij jou of jij tot bij mij en gaan we samen aan de slag voor een stuk naar keuze (je koopt wel zelf patroon en stof). Kan je niet naaien? Geen probleem, voorzie mij van je patroon en stof en ik ga aan de slag voor jou, al dan niet in jouw aanwezigheid (misschien kan ik je met de microbe besmetten? 😉 ).

 

Last but not least, op zondag 02 november om 22u sluit ik af, maandag maak ik bekend bij wie ik langskom!

Good luck en nog een fijne week (vakantie?) toegewenst,

 

Laurence

 

Een weggevertje…? Wie o wie?!

58 thoughts on “Een weggevertje…? Wie o wie?!

 1. Tiffany Van Eenoo says:

  Vergeef mij… ik ben een weegschaal…kiezen tussen al dat moois is echt veel gevraagd ;-). Maar goed, alles voor het ‘goede doel’…

  Ik heb je ‘leren kennen’ via een veiling van het kleedje met de stof van Alexander Henry (juister nog: de volledige outfit van je post ‘Fairy Tales’ :-).
  Je hebt me aan het naaien gezet…. Op naar de stoffenwinkel! Met het boek SVDHZ en Michael Miller als trouwe bondgenoten maakte ik een eerste kleedje 🙂
  De (beginners)smaak heb ik al te pakken, nu de tijd nog. (lees: 4u, u weze welkom) 🙂
  Dit terzijde…

  Ik moet nog kiezen…;-): Het Jaklientje!! (de prijs van originaliteit win ik hiermee niet, gezien veel mama’s dit ook kiezen ;-))… die andere prijs wil ik wel suuuper graag winnen… 🙂

 2. Moeilijk om te kiezen hoor, dus geef ik een topdrietje door:
  voor de mama: het kleedje van je post “the hills are alive” prachtig met die kanten afwerking
  voor de dochter: het jaklientje
  voor de zoon: de charles versie

  en nu vingers gekruisd 🙂

 3. ann tielemans says:

  de eerste keer dat ik een outfit van je zag en zo iets had van ” oh die wil ik ook” was de post van het kleedje dat je gemaakt had met een stofje van miller ( ik denk happy animals ) ! wat ik zo leuk vind aan al jouw kunstwerken is dat ze zo uniek zijn ! er zit altijd wel zo iets bij waarvan je denkt hoe is ze er toch opgekomen , op gebied van snit, stofkeuze,….
  ik heb het je al eerder gezegd hé ! tijd voor een carriére switch????? 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s