Mijn favorieten – Petite Couture 1 jaar

Met sommige mensen of zaken heb je gewoon een klik. Dan is die er plots, out of the blue en weet je ‘dit zit goed’.

Je koestert die, want het zijn witte raven en witte schapen zijn er nu eenmaal al genoeg in de wereld.

Wendy is voor mij zo’n witte raaf. Vanaf het eerste ogenblik dat ik de flyer voor de opening van haar stoffenwebshop Petite Couture in handen kreeg, was die klik er. Alles klopte, de sfeer, het design, de toon. Hier zou ik niets aan kunnen of willen veranderen, zei mijn meestal eerder kritische geest. Een tijdje later ontmoette ik haar in persoon en werd bevestigd wat ik vermoedde: een vrouw met smaak én ballen, want beide ingrediënten zijn broodnodig wil je een succesvolle zaak runnen. Ze staat op mijn lijstje ondernemende topwijven –you know who you are– waar ik eindeloos veel respect voor heb.

Als ze me dan vraagt of ik ter ere van de eerste verjaardag van Petite Couture mijn steentje wil bijdragen aan dat succesverhaal van haar door voor jullie iets te maken met één van haar stoffen, voel ik me in de eerste plaats vereerd. Als tweede gevoel komt dit wel aardig in de buurt:

fabric

Ik keek rond en ik vond… een blauwe viscosestof van Cotton + Steel. Het is al een tijdje geleden dat ik nog iets voor mezelf gemaakt heb, maar deze stof is me op het lijf geschreven. Ze valt soepel, heeft een mooie diepblauwe kleur en verwerkt heel gemakkelijk. Het patroon is de ‘Airelle Blouse‘ van het Franse Deer & Doe. Wat ik ook maak van hen, het past me altijd recht uit het boekje, geen aanpassingen nodig. Zo heb ik het graag!


IMG_3292kopiekopie


IMG_3302kopiekopie


Een feest zou uiteraard geen feest zijn zonder anderen om dat mee te vieren. Daarom mag ik ook mijn favorieten op jullie loslaten: mijn selectie uit dat Aards Paradijs aka Wendy’s garage. Ze geeft een week lang 10% korting op deze 12 pareltjes! Neem zeker eens een kijkje!

Voor wie nog een duwtje in de rug nodig heeft, als afsluiter dit:

0b473a7d91fa8975f45605ce44be98e5fc8a2e4fab44f9fd47d11d2fbdf1f18d

MjAxMy1kZTdkODJmMWViM2VlMTNj

MjAxMy1mNjc0NzA0NDYyOGZlYWJk_51c9bea5ea6f3_rc

d11228b7dc8e5b4a89eddbfe303ebab3

You’re welcome!

Groetjes,

Laurence

xXx

Mijn favorieten – Petite Couture 1 jaar

21 thoughts on “Mijn favorieten – Petite Couture 1 jaar

Leave a comment