Mirror, mirror on the wall..

Wow! Derde ronde van Sew It Up ook gewonnen, wat een verrassing! Dat brengt me dus in de vierde ronde, onvoorstelbaar. Dit had ik niet verwacht toen ik me in een vlaag van overmoedigheid inschreef voor deze naaiwedstrijd.

De vierde opdracht is de ‘unconventional material’ challenge. Je mag alles gebruiken behalve stof. Heel leuk om naar te kijken, zonder twijfel, maar het ook echt maken, is andere koek. Dat kan ik je nu wel zeggen :-).

Zoals ik in een vorige post al eens liet horen, laat de gezondheid van de monstertjes -na een rustige winter waar ik zeker teveel over gestoefd heb- de laatste tijd nogal wat steken vallen. Mijn fitheid/vechtlust bijgevolg ook. Gevloekt dat ik heb… mijn zeldzame vrije uren steken in het creΓ«ren van iets wat geen enkel nut heeft na het einde van deze wedstrijd, was niet iets wat me goedgezind kon maken. Tijd doorbrengen met de bloedjes van kindjes, dat wel.

Conclusie: we schakelen een hulplijn in en laten die prutsgrage monstertjes mama helpen met haar inzending. Het resultaat is geen haute couture, ma bon, op verjaardagsfeestjes zal ik wel scoren πŸ˜‰ :

IMG_9885

Hero of the day van de monstertjes is Sneeuwwitje. Wou ik -na vier weken verwaarlozing- terug in hun gratie komen, dan zat er niets anders op dan Sneeuwwitje te WORDEN.

Een rok en cape uit kunstgras (dat kun je dus echt stikken!) en een bovenstukje uit dat ondefinieerbaar spul van gemaakt van maΓ―s waar mijn kinderen zo dol op zijn:

IMG_9962

Niet het beste stuk uit mijn garderobe, maar dat zal mijn dwergen worst wezen πŸ˜‰ .

IMG_9904

IMG_9944

For the love of the game, breng gerust je -eerlijke, ik maak me geen illusies πŸ˜‰ – stem uit of ga gewoon eens piepen naar wat de anderen er van gemaakt hebben.

Mirror, mirror on the wall..

6 thoughts on “Mirror, mirror on the wall..

  1. suzanne lebon says:

    ewel Laurence, tis ongelooflijk mooi, bravo voor je creativiteit, je zal wel nachten wakker gelegen hebben..alhoewel met je drie dreumesjes… ;-), hopelijk win je deze ook, van mij krijg je zeker je stem !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s