Geef -nog es- Van Katoen

Exact een jaar geleden kocht ik mijn eerste naaimachientje. Ik had namelijk het idee opgevat dat er best wel wat ruimte vrijgekomen was voor een hobby gezien de combinatie werk-gezin wat vlotter begon te lopen. Naaien, dat ging het worden. Een hobby die voldoet aan alle vereisten -het is creatief, nuttig én je moet er je huis niet voor uit wanneer de kinderen slapen en het lief weer eens in het buitenland is- en precies toch een beetje in een stroomversnelling terecht gekomen is. Wat startte als een stuntelige poging snotvodden en pannenlappen te stikken -ik had geen idee dat stikken gebeurde met TWEE draden, wat een grap- , kreeg er zes maand later al deze blog als medium bij en vandaag, 52 weken na mijn eerste steek, staat de teller op een onverwachte 263 volgers!

263 lezers, waar ik nu eens gretig gebruik van ga maken.

Ik ben zelf immers ook een fervente blogvolger en -lezer geworden. Meermaals had ik al de woorden ‘Van Katoen’ zien passeren. ‘Ik kocht dit patroontje ten tijde van Van Katoen.’ of ‘het Van Katoen-kleedje’. Dit was duidelijk iets van formaat, maar voor mij echter uit het pre-naai-en-blogtijdperk. Mijn nieuwsgierigheid uitermate geprikkeld, ging ik op zoek op het wereldwijde web naar de betekenis van die woorden. Het toeval wil nu dat één van de blogs die ik werkelijk uitpluis, diezelfde dag nog de melding postte ‘Van Katoen krijgt een staartje‘. Aha.

Kort, heel kort, samengevat: een extreem geslaagde actie voor het goede doel.

Hier komen jullie aan te pas. Laten we van dit staartje een pauwenstaart maken en dit initiatief steunen!

Vrijdag 19 september gaat het Stoffenspektakel door in Gent. Er werd besloten een tombola te organiseren. Wie die dag door de deuren van de expohallen komt, zal eerst en vooral op een standje in de inkomhal botsen. Je kan er Annick for Kenya steunen door 1 of meerdere lotjes van €1 per stuk te kopen waarbij je kiest voor welke van de 5 prachtige naaiprijzen je meedingt.

Voor zij die die dag niet in Gent geraken –waaronder yours truly– is er de mogelijkheid vooraf lotjes te kopen –done-.

Nu zijn jullie aan zet!

 Een Van Katoen staartje

Geef -nog es- Van Katoen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s