Verwen de zoon – Part 4 – Summer 2015

Er werd eigenlijk eens een Cisse van Zonen09 genaaid. Maat 98 small. Small slaat dus duidelijk niet op mijn gespierde stylo. Hoewel de lengte perfect is, geraakt de poep niet gevuld. Jammer, want ik koos er natuurlijk weer één van mijn mooiste stoffen uit (Nani Iro). Ik ga later nog een poging ondernemen die terug wat uit elkaar te halen en aan te passen. Daarover meer in een latere blogpost.

Dus mailde ik eens naar het brein achter dit mooie patroon met de vraag hoe ik het best de broek kon aanpassen. En of ik tevreden ben met het resultaat. Cisse n° 2 is een short, gegoten rond de -onbestaande- poep van mijn zoon, uit een mooie stof van Petite Couture. Ik koos voor een valse gulp en alle mogelijk zakken.


IMG_1917

‘Alé mama, je hebt welgeteld 5 minuten voor de foto’s..’


 IMG_1926 IMG_1925


IMG_1943 IMG_1939 IMG_1940


Ik ga altijd voor een volledige look, ik kan het niet helpen. Zo’n short schreeuwt om een bijpassend hemd. Geleerd uit mijn fouten, koos ik nu voor een Theo maat 104 standaard voor mijn 3,5 jarige. Zonder poespas, deze standaard versie zonder hoekjes, zakjes of paspel zat zondag op een paar uur in elkaar. De bloemetjes komen, opnieuw, van bij Petite Couture. Ik wou het hemd zondag nog afwerken, dus moest ik me behelpen met de knopen die ik liggen had. Deze parelmoeren drukknopen leken me de meest geschikte optie (en heel erg makkelijk om een perfect doorlopende print te bekomen).


IMG_1913


IMG_1919 IMG_1920


IMG_1939 IMG_1955


Voor de liefhebbers, de gilet is van Aymara van deze zomercollectie, de schoenen van MAA, ook nieuwe collectie, en de kousen van Lily Balou. Ik zei toch dat ik altijd voor de volledige ‘look’ ging he 😉 .

Laat die lente nu maar beginnen, voor hij zijn volgende scheut krijgt!


 

IMG_1922


 

Lieve groet,

 

Laurence

 

P.S. ‘t Is nog niet te laat om je kans te wagen op een leuk pakje!! Go See!

Verwen de zoon – Part 4 – Summer 2015

46 thoughts on “Verwen de zoon – Part 4 – Summer 2015

 1. Wat een leuk setje! Ik heb het plan deze week voor het eerst een ‘Theo’ te maken (keek er altijd wat tegenop maar ga mij er toch echt toe zetten ; ) en ben blij te lezen dat je het al in een uurtje in elkaar had zitten!

 2. Miljaar, dit is knap seg! Oh ik hou van alles. Dit is zo mijn zonensmaak: de gilet, het bloemetjeshemd, de Maa shoes, de cisse…. Alles alles alles! Die Maa-schoenen staan hier ook nog op de kooplijst. En dat poepvulprobleem had ik ook bij de cisse.

 3. Laurence says:

  Die ultieme tip om de poep te doen aansluiten, wil ik wel weten 😉 hier zelfde probleem, en zit al aan 92s vr de 3jarige zoon 😰

  Wederom prachtige stuks, en mooie combinaties! Werkt heel inspirerend!

  Groetjes,
  Laurence

 4. Karlien says:

  Suuuuuper mooi. Ik zou het zo meenemen uit de winkel :-). Klein vraagje, dat Nani Iro stofje, is dat een Double Gauze of toch een stevigere kwaliteit?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s