Miss Baby Blue Eyes

Jullie hadden nog iets tegoed van me. In mijn vorige post verklapte ik dat ik niet 1, maar 4 stofjes van de nieuwe collectie van de Melkbrigade ter beschikking gesteld kreeg. Stiekem heb ik ze alle vier al verwerkt uiteraard, maar nog niet geblogd. Vakantiemodus waarschijnlijk?

Bij deze ga ik er niet teveel woorden meer aan vuil maken en trakteer ik jullie op deze hoop -onbewerkte, die vakantiemodus, remember? – foto’s van lapje nummer 2.

Ik heb mezelf trouwens de uitdaging opgelegd dit najaar 0 kledingstukken voor mijn kinderen te kopen, maar ze allemaal zelf te maken. Believe you me… dat is heel pijnlijk voor mij, haha. Maar als je zo’n toppers van stoffen in je bus krijgt, verzacht dat wel een beetje de pijn uiteraard. De oma’s zet ik aan het breien en klaar is kees! Ahum.

Meet: het herderinnetje aka Miss Baby Blue Eyes.


IMG_2880


IMG_2857

IMG_2817

IMG_2842


Ik vertrok van het patroon van de basisjurk uit Stof Voor Durf Het Zelvers. Naast mijn belofte geen prefabkleding meer te kopen voor mijn kroost, heb ik ook het plan opgevat mijn eigen voorraad stof en consorten eens aan te pakken. Stashbusten zeg maar. Ergo ik zocht en ik vond: voor het bovenstukje nam ik dikke, stevige strechtstof van Miss Chips, gekocht bij Mon Depot. Ik had ook nog ergens een kraagje liggen, wat rood-met-witte-stippen katoenen voering en een roestbruine -maar blinde, dus wat maakt het uit- rits. Met als resultaat: winterjurk nummer 1, kostprijs 0 euro (eerder uitgegeven centen niet meegerekend, sast). Het geheel is nog wat te lang, maar het is dan ook belange nog geen herfst (hoewel).

Het opmerkzame oog zag de stof waarschijnlijk al eerder verschijnen hier. Cheers!

IMG_2876


IMG_2894

Post-fotoshoot impressie wanneer buiten spelen geen optie is wegens regen, regen en regen..


 

 

Miss Baby Blue Eyes

13 thoughts on “Miss Baby Blue Eyes

  1. Heel mooi origineel jurkje, prachtig met die blauwe cardigan! Straffe uitdagingen voor het najaar, geniet nu nog maar van je vakantiemodus!

  2. Barbara says:

    Ooooh Oooh oooh oooh… Goddelijk!! Geweldig goeie combinatie, prachtig stofje (uiteraard!), heerlijk met dat kraagje, geweldige styling! Ik ben zooooooo fan van jouw maaksels en stijl!! En ik ben ook benieuwd naar het verloop van de uitdaging die je met jezelf aangaat 🙂

  3. Gaaf gedaan! Ik koop eigenlijk ook niks voor de kids nu, eerder omgekeerde volgorde dan bij jou. Mijn doel is de stoffenvoorraad aanpakken, dus koop ik geen kleren meer 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s