Kids On Tour: De coolste jas EVER!

Mijn beurt om te tonen wat er hier kwam binnengewaaid als Kids On Tour geschenkje. Dat kwam van niemand minder dan de ubergetalenteerde Riet.

Kleine anekdote: een tweetal jaar geleden dacht ik nog dat een hobby als naaien (alle handwerk whatsoever eigenlijk) iets was wat ofwel je met de paplepel moest ingegeven zijn door wondermoeders en -oma’s, ofwel je favoriete uur les moest geweest zijn in de lagere/middelbare school. Laat ons duidelijk zijn, geen van beide was hier het geval. Ik had ook geen intentie die nare ervaring van in de lagere school -ik ging liever met de jongens knutselen ipv met de meisjes haken, duh- te herhalen, tot ik DIT tegenkwam op het web. Twee maand later kocht ik mijn eerste naaimachine. Dit geheel ter zijde.

Ik kreeg van haar een jasje. Of nee, Charlotte kreeg van haar de coolste jas EVER!

IMG_3211


Een knappe mantel met ontzettend speelse details, die blijk geven van een ongeëvenaarde inventiviteit: een touw dat eigenwijs doorloopt over de rug van pols naar pols met daaraan ringen om de handschoentjes aan te hangen, leuke printjes aan de binnenzijde en last but not least, de kap! Deze heb je nog niet eerder gezien volgens mij, kap en kraag (uit boordstof!) hangen aan elkaar vast. Heel erg verrassend. Heel erg onconventioneel. Heel erg Riet.

IMG_3231IMG_3241


Over de stof had ze zo haar twijfels, zei ze me. Dat ze geen idee had of deze een zesjarige wel ging aanspreken. Ik kan bij deze bevestigen, het is een dikke hit! Deze zesjarige heeft het niet meer zo voor roze. Zwart en groen, daar heeft ze het nu voor. En ik ga haar daarin niet tegenspreken.

IMG_3251


IMG_3268IMG_3249


 Liefste Riet,

ik ging je eigenlijk bedanken voor deze zalige mantel. Maar het lijkt mij gepaster je een welgemeende virtuele knuffel te sturen voor het doorgeven van de naaimicrobe. De laatste 2 jaren is een hele nieuwe wereld voor me open gegaan. Ik kon weer mijn creatief ei kwijt en kreeg plots weer een sociaal leven, zowel op het wereldwijde web als in levende lijve. Mijn excuses als ik al te melig overkom, ik geloof dat ik nog aan het nagenieten ben van een heerlijk naaiweekend met 11 getalenteerde, creatieve dames die ik nooit had gekend zonder die olifant van je. Topwijf!

Groetjes,

Laurence

xXx

kids on tour button

Kids On Tour: De coolste jas EVER!

13 thoughts on “Kids On Tour: De coolste jas EVER!

  1. Moh zeg, bloos! En van die olifant… ik had geen idee… maar wel grappig dat ik hier ook binnenrolde en bleef hangen bij subliem verkleedmateriaal. 😉

  2. Noémie says:

    Please….eentje voor Juliette binnen zes jaar? please???
    Zo’n mega toffe jas, niet te doen!
    En Lotje doet dat ook weer subliem, de sterre!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s