La fôret enchantée

Geen nieuwtje deze keer, alleen enkele actiefoto’s van wat ik eerder al eens op IG gepost had. De bij uitstek meest gebruikte patronen van deze zomer: Miss Madeline van Mind the Whale en Bille van Zonen09. Omdat die snel ineen zitten, omdat die heel comfortabel zijn én voor mij niet onbelangrijk, omdat één meter stof op die manier maximaal rendeert.

Jawel. Een. Meter. Stof. Breedte 150cm. Dat bekent hier één kleedje maat 116, eentje maat 104 én een t-shirt maat 110.

Ideaal toch?

IMG_8330

We trokken vandaag naar La Fôret Enchantée aan de voet van de Ventoux. Een klein parkje met een wandeling op maat van de kleinsten: trollen zoeken in de bomen terwijl je door een verbazingwekkend groot houten labyrint loopt, klim- en klauterparcours voor de kleine durvers, puzzelvraagjes voor de ouders die hun Frans nog eens willen testen. Top! En geen volk (we kwamen welgeteld twee andere gezinnen tegen), daarvoor moet je al even zoeken hier in het hoogseizoen.

 

Dat deze patronen bij mij echt gerendeerd hebben, toonde ik hier al eens. Maar dan in de combinatie jurk/top/t-shirt. Deze kledingstukken zijn haast de enige die hier bij deze warme temperaturen gedragen worden. Lekker gemakkelijk ook, mensen zien meteen dat ze bij elkaar horen en zelf vinden ze het -voorlopig nog- ‘supertof, mama’.

13641209_10154386588637848_699200688918874369_o

Als er dan toch nog bruikbare restjes over zouden blijven, dan neem ik er vanaf nu het Van Katoen ondergoed patroon bij. Ik val in herhaling, I know. Maar kijk, ik heb blijkbaar een snel-klaar-tricot-periode achter de rug. Inderdaad, achter de rug, want wat nu op de tafel ligt, is andere koek.. geduld daarvoor!


 

 

 

 

Lieve groet,

Laurence

La fôret enchantée

7 thoughts on “La fôret enchantée

  1. Joke says:

    Geweldig. En ongelofelijk aandoenlijk zo, je kroost in dezelfde print.
    En als ik dit zie krijg ik ook weer zin in ondergoed setjes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s